Uitbreiding van ons draadloze microfoon assortiment

dinsdag 10 april 2018

Met de Shure QLX-D draadloze microfoonsystemen hebben wij ons assortiment draadloze microfoons uitgebreid. Deze sets van Shure voldoen meer aan de huidige standaarden en zijn  "rider vriendelijk".

Het QLX-D digitale draadloze systeem bestaat uit een QLXD4-ontvanger en twee zenderopties: een bodypack-zender voor gebruik in combinatie met compatibele headsets, lavalier- en instrumentmicrofoons, of een draadloze handzender waar verschillende cartridges op passen. Dit systeem is ideaal voor middelgrote tot grote evenementen omdat het tot 22 zenderfrequenties biedt binnen één 8 MHz-kanaal. Het levert een professionele 24-bits geluidskwaliteit, biedt een dynamisch bereik van 120 dB en past desgewenst AES-256 encryptie toe om de signaaloverdracht te beveiligen. Ondanks zijn krachtige functies is het QLX-D systeem heel makkelijk te gebruiken, zo scant hij automatisch naar vrije kanalen en past hij zelf de gain aan.

Het systeem is goed te gebruiken voor middelgrote tot grote installaties en evenementen, zoals presentatieruimten, muziekpodia en kerken. Heldere en storingsvrije signaaloverdracht tot op 100 m van de ontvanger.

 

Heeft u een vraag, wij staan u graag te woord.

 

Link naar de website van Shure

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht