"Music and Productions" verhuisd naar Hoofddorp

dinsdag 1 november 2016

                                                                   

Na vele jaren met plezier gewerkt te hebben vanuit ons magazijn in Amsterdam Zuid achter de Rai hebben we de stap genomen om voor een groter bedrijfspand te kiezen. Wat ook meetelde was de bereikbaarheid en ligging.

Ons nieuwe pand ligt in Hoofddorp op de Willem Brocadesdreef 168. In dit nieuwe pand hebben wij ook een showroom op de 1e verdieping geraliseerd met geluid, licht en video. Zo kunnen wij nog sneller schakelen en een betere service verlenen voor onze groeiende installatie markt. Mede door de gunstige ligging willen wij ons nu ook meer gaan richten op de omgeving Haarlem en Leiden.

 

 

Naast onze verhuurafdeling ontwerpt, verkoopt en installeert MaP ook geluid, licht en video systemen.

Wij hebben ervaring in diverse soorten installaties op diverse locaties / evenementen waar wij diverse av inzetten. Deze projecten voeren wij geheel zelfstandig uit of in combinatie met een van onze professionele partners zoals importeurs, architecten, elektriciens en technisch tekenaars.

Wij adviseren u graag om een systeem aan te schaffen welke aan uw wensen zal voldoen. Naast advies is onze meest belangrijke vraag; "waar moet het systeem voor dienen?"

MaP werkt met verschillende lijnen geluid en licht om voor elke situatie een gedegen advies uit te kunnen brengen.

1- basic line

In de lijn zitten de systemen die enkel en alleen als doel hebben ; achtergrondmuziek.

(Apart audio, EAW commercial)

2- install line

Voor horeca, scholen en retail geluid systemen die meer kunnen dan enkel een achtergrondmuziek produceren. Hier moet ook een presentatie goed te horen zijn en eventueel ook een dj.

(Tannoy, EAW, Turbosound)

3- professional line

Voor evenementenlocaties waar opdrachtgevers en bezoekers komen die wel wat gewend zijn en een hoogwaardig systeem eisen van een van de A merken. Deze gelijkwaardige profesionele systemen hebben wij ook in de verhuur. Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierin voorop alsmede een zeer lange levensduur en restwaarde.

(EAW, Kling und Freitag, Nexo, Tannoy)

Daar waar nodig zullen wij adviseren een mix van bovenstaande "lijnen" in te zetten omdat de situatie zich hiervoor prima kan lenen. De meeste merken die wij verkopen kunnen zo'n mix aan. Dit is budgetbesparend en een goede invulling. Denk dan bv aan; toiletgroepen & garderobe > basicline. Resataurant & bar > install line en Stage & Main Room > professional line.

 

MaP is merkonafhankelijk een zullen altijd een degelijk en eerlijk advies geven voor de locatie naar gelang uw (budget) wensen. Innovatie, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid staan voorop in onze keuzes. 

In onze portfolio kunt u enkele recente installatieprojecten bekijken. 

Wij nodigen u graag uit in onze showroom waar wij enkele systemen klaar hebben staan om te luisteren onder het genot van eeen heerlijke koffie of thee. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht