Bruiloften

 

Wanneer u gaat trouwen wilt u natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dit geldt uiteraard ook voor het licht en geluid. Zeker wanneer u er voor gekozen heeft om een DJ of muzikant in te huren! Bij Music and Productions weten wij als geen ander hoe belangrijk goed geluid en verlichting is tijdens een evenement. Daarom helpen wij u graag bij het uitzoeken van de beste apparatuur voor uw bruiloft!

 

De beste apparatuur

Om u tijdens uw bruiloft de beste geluids- en lichtkwaliteit te leveren maken wij gebruik van de meest hoogwaardige geluids- en licht apparatuur uit onze eigen voorraad. Zo leveren wij bijvoorbeeld enkel DJ apparatuur van de bekende merken Pioneer en Technics. Tevens hebben wij alles in huis voor een live optreden. Van microfoons tot gitaarversterkers en zelfs podium onderdelen. Wij kunnen het leveren!

 Bruiloften - MusicandProductions Amsterdam

Professionele service

Bij Music and Productions helpen wij u bij het vinden van de juiste apparatuur. Wij kijken samen met u waarvoor u de apparatuur wilt gebruiken en zorgen er vervolgens voor dat de apparatuur geheel is afgestemd op uw evenement! Naast het uitzoeken van de juiste apparatuur kunnen wij u ook helpen bij het begeleiden van de gehele productie. Wij kunnen u assisteren met de op en afbouw, het regelen van professioneel bediening en u adviseren over de planning en inzet van technisch personeel tijdens uw evenement.

 

Mogelijkheden met Music and Productions

Zou u de speeches of live muziek op willen nemen? Of hebt u eigen plannen voor een speciale geluidsinstallatie? Ook dat kan door ons geregeld worden! Onze technici hebben achtergronden in audio recording, db control en audio mixage.  Zo kunnen zij u op audio- en licht technisch gebied volledig tot dienst zijn.

 

Contact

Wilt u meer weten over de producten en services van Music and Productions? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
U kunt ons tevens bellen op 020 615 8621 of mailen naar info@musicandproductions.nl!