Verkoop & Installatie

 Naast onze verhuurafdeling adviseert, ontwerpt, verkoopt en installeert MaP ook geluid, licht en video systemen.

Wij hebben ervaring in diverse soorten installaties op diverse locaties / evenementen waar wij diverse av inzetten. Deze projecten voeren wij geheel zelfstandig uit of in combinatie met een van onze professionele partners zoals importeurs, architecten, elektriciens en technisch tekenaars.

Wij adviseren u graag om een systeem aan te schaffen welke aan uw wensen zal voldoen. Naast advies is onze meest belangrijke vraag; "waar moet het systeem voor dienen?"

Daarom MaP werkt met verschillende lijnen geluid en licht om voor elke situatie een gedegen advies uit te kunnen brengen.

Bijvoorbeeld met deze "lijnen" geluid:

1- Basic line

In de lijn zitten de systemen die enkel en alleen als doel hebben ; achtergrondmuziek.

(Geluid: Apart audio, EAW commercial, )

2- Install line

Voor horeca, scholen en retail geluid systemen die meer kunnen dan enkel een achtergrondmuziek produceren. Hier moet ook een presentatie goed te horen zijn en eventueel ook een dj.

(Geluid: Tannoy, EAW, Turbosound,)

3- Professional line

Voor evenementenlocaties waar opdrachtgevers en bezoekers komen die wel wat gewend zijn en een hoogwaardig systeem eisen van een van de A merken. Deze gelijkwaardige profesionele systemen hebben wij ook in de verhuur. Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierin voorop alsmede een zeer lange levensduur en restwaarde.

(EAW, Kling und Freitag, Nexo, Tannoy,)

Daar waar nodig zullen wij adviseren een mix van bovenstaande "lijnen" in te zetten omdat de situatie zich hiervoor prima kan lenen. De meeste merken die wij verkopen kunnen zo'n mix aan. Dit is budgetbesparend en een slimme invulling. Denk dan bv aan; toiletgroepen & garderobe > basicline. Restaurant & bar > install line en Stage & Main Room > professional line.

 

MaP is merkonafhankelijk en zal daarom een gedegen en eerlijk advies geven voor de locatie naar gelang uw (budget) wensen. Innovatie, veiligheid, prijs/kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid staan altijd voorop in onze keuzes. 

In onze portfolio kunt u enkele recente installatie-projecten bekijken. 

Wij nodigen u graag uit in onze showroom waar wij enkele systemen klaar hebben staan om te luisteren onder het genot van eeen heerlijke koffie of thee. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.