Over ons

In 2009 heeft Michel Aandewiel (1974) "Music and Productions" (MaP) opgericht. Hiervoor werkte Michel in de horeca waar hij verschillende functies heeft bekleed na zijn studie aan de Hotelschool Amsterdam.

Buiten de horeca is muziek zijn grote passie. Daarom heeft Michel in 2008  besloten zich te laten omscholen tot studio technicus en heeft na het afronden van deze opleiding is "Music and Productions' opgericht.

Sindsdien heeft Michel zich en zijn bedrijf ontwikkeld tot een all round av bedrijf wat zich voornamelijk richt op de zakelijke markt en particuliere evenementen. Het verhuur assortiment is inmiddels zo compleet dat producties waar meerdere disciplines samenkomen geheel zelfstandig kunnen worden uitgevoerd met het eigen assortiment en technici.

Naast de verhuur verkoopt en installeert Michel geluid, beeld en lichtsystemen voornamelijk in zijn oude werkomgeving de horeca. Op de portfolio pagina staan meerdere installatie projecten om een een idee te krijgen wat Michel en zijn team naast de verhuur met passie installeert. 

In 2017 kocht Michel een Foodtruck om zijn oude passie voor food en horeca te doen herleven en heeft inmiddels deze mooie foodtruck een plek kunnen geven op vele foodfestivals en evenementen; www.blitz.amsterdam

Michel en zijn team staan u graag te woord om uw wensen voor evenementen en/of installatie vraagstukken door te spreken. Dit kan op afspraak bij ons kantoor in Hoofddorp of bij onze opslaglocatie op de Rai in Amsterdam.