Levering

Welkom bij Music and Productions, wij helpen u graag verder op onze gebruiksvriendelijke website. Heeft u een vraag over een product of zou u graag advies willen dan staan wij u graag te woord.

Contact: U kunt ons 24/7 een mail sturen of bellen tijdens kantooruren 020 615 86 21.

Sms of whatsapp kan ook naar 06 19 414 020

Alvorens u een van onze producten / diensten wilt huren of kopen dan willen wij u verzoeken eerst op onze website te registreren. U kunt daarna gemakkelijk inloggen en gaan bestellen. Dit is de snelste manier van bestellen /reserveren om een voor u zo goed en snel mogelijke offerte te maken. 

Het is natuurlijk geen enkel probleem dat wij een offerte voor u maken maar dan gaat het nog sneller als u zich eerst registreert op de website.

U heeft een eigen account die alleen voor u en onze medewerkers zichtbaar is met als voordeel dat u uw bestelgeschiedenis kunt inzien voor snel en gemakkelijk terugkerende acties online te reserveren / bestellen.

Vaste zakelijke klanten geven wij in sommige gevallen ook een vaste korting. Deze prijsafspraken staan dan "ingesteld" op uw eigen account. En betaling achteraf op factuur behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u meer informatie hierover dan kunt u contact opnemen met ons.

Wij hanteren de volgende voorwaarden:

Zelf afhalen, nieuwe klant particulier:

- U heeft zich op de "Music and Productions" website geregistreerd en besteld via de website.

- U besteld minimaal 1 dag van te voren. De factuur en borg worden vooraf per bank betaald.

- Borg wordt wekelijks op de maandag retour gestort.

- U kunt zich identificeren middels een geldige ID met een bijbehorend officieel document met adres zoals een recent bankafschrift.

- Bij de verhuur van Dj appratuur kunnen wij in sommige gevallen om een extra borg vragen.

 

Zelf afhalen, nieuwe klant zakelijk

- U heeft zich op de "Music and Productions" website geregistreerd.

- U besteld 1 dag van te voren.

- U kunt zich identificeren middels een geldige ID met een bijbehorend recent uitreksel KVK.

Kunt u geen KVK / ID  / officieel document overleggen dan zijn wij gerechtigd de apparatuur niet mee te geven.

 

Wij transporteren het naar uw locatie.

Hiervoor hanteren wij de volgende voorwaarden:

- bestellen en leveren nieuwe klanten 

- parkeergelegenheid voor de ingang. Is dit niet mogelijk geen probleem maar laat het ons weten zodat wij desgewenst extra personeel of rolmiddelen meenemen

- als wij het naar binnen moeten brengen hanteren wij hier een uurtarief voor een technicus en de vloer moet gelijkvloers zijn of er is een ruime lift aanwezig. 

 

Naast de kilometer prijs hanteren wij een starttarief van € 25,- voor de tijd dat de technicus onderweg is naar uw locatie en terug naar magazijn.

Bovenstaande tarieven zijn geldig van 0800 uur t/m 2400 uur. Maandag tot en met zaterdag en exlusief feestdagen. 

Onze kilometer prijs is berekend volgens het principe van € 0,20 per km. Als wij komen brengen en retour magazijn gaan dan zijn dat 2 ritten. Daar komen ook nog 2 ritten bij voor het ophalen.