De Nieuwe Yogaschool

Music and Productions heeft onlangs geluid geïnstalleerd in de 2 bovenstudio's van De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. We hebben gekozen voor speakers van het Merk Tannoy.

Tannoy is de oudste fabrikant wereld wijd die speakers maakt. Zij fabriceren speakers op hoog niveau voor vele doeleinden. Door hun grote aanbod in geluid is het niet moeilijk voor een locatie tot de beste oplossing te komen. Zo hebben wij gekozen voor de oefenstudios van 70m2 uit te rsuten met 6x Tannoy AMS 6 DC in de kleur wit in combinatie met een versterker van Lab Gruppen uit de Lucia series en een actieve subwoofer.

De combinatie Tannoy en Lab gruppen ligt voor de hand omdat de lab gruppen Lucia versterkers zijn uitgerust met een dsp welke al geheel voorgeprogrameerd is met de Tannoy speaker modellen. Daardoor klinken de speakers optimaal en rustig. Door de ingebouwde dsp met limiter is ook de levensduur van dit systeem gewaarborgt.

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een Evenement waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen. Wij helpen u graag verder!

Lees verder..