Huizinga Basisschool

In de aula van de pas geopende basisschool Huizinga te Amsterdam kunnen nu de mooiste optredens en presentaties plaatsvinden. MaP heeft in overleg met de de leraren een echt plug & play systeem geïnstalleerd.

Aan de spanten van het dak hangen nu 3 gridbuizen met elk 4 led armaturen van Chauvet om het podium uit te lichten. Deze ledarmaturen worden middels Chromateq ledplayer aangestuurd. De bediening van dit systeem gaat via een kastje met 10 knoppen welke met verschillende standen en chases worden voorgeprogrammeerd. Geheel naar wens kan een setting worden opgeroepen.

Bij de uitvoering van het geluid systeem is gekozen voor zeer degelijke apparatuur van Dateq (mengpaneel), Denon (USB speler), Senheiser (draadloze microfoons) en Turbosound ( actieve speakers).

Het compacte systeem is geplaatst in een afsluitbaar versterker rack met lade voor het opbergen van de microfoons. Alles is met 1 knop aan/uit te zetten.

Wij wensen iedereen van de Huizinga school heel veel plezier toe met de toekomstige optredens en presentatie.

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een Evenement waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen. Wij helpen u graag verder!

Lees verder..