"MusicandProductions" Installeert complete audio installatie bij de Koninklijke Industrieele Groote Club.

"MusicandProductions" Installeert complete audio installatie bij de Koninklijke Industrieele Groote Club.
donderdag 16 juli 2020 door Michel Aandewiel

Laat je geest gedijen

Waar u terecht kunt voor uw lunch, diner of vergadering, inclusief overige activiteiten als jazz nights, boekpresentaties en culinaire avonden. De perfecte plek om uw geest te laten gedijen. En dat alles in een historisch, monumentaal pand met klassieke zalen en een moderne sfeer. Omgeven door rijke kunst en cultuur. Recht in het hart van Amsterdam. Welkom bij de Koninklijke Industrieele Groote Club.

Met deze tekst "opent" de website van de  (link) Koninklijke Industrieele Groote Club  te Amsterdam. Een van Amsterdams meest unieke locaties welke ook wordt gebruikt voor evenementen.

Toen de grote zaal in 2019 verbouwd werd zijn wij benaderd met de vraag een nieuw geluid syteem te installeren met bediening en draadloze microfoons. Alles moest zo plug and play mogelijk zijn. En kwaliteit, gemak van bediening en duurzaamheid voorop uiteraard.

Geluid:

Het geluidsyteem daar hebben wij gekozen voor de ID series van het merk Nexo. De ID series van Nexo is klein maar kwa prestaties is het een professionele speaker. Er zijn 6 speakers met beijbehorende beugels opgehangen en ook het bijpassende Nexo versterker systeem. Naar wens van de opdrachtgever hebben we de speakers in een specifieke ral kleur laten spuiten zodat de speaker mooi matcht de muren.

Bediening:

Ook hier hebben wij voor (link) Symetrix gekozen vanwege de klank en betrouwbaarheid. De Prism 8x8 hebben wij geinstaleerd icm een (link) ARC 3 bedieningspaneel.

Microfoons:

Omdat wij zelf in de verhuur en evenementen met grote tevredenheid werken met de ULXD systemen van (link) Shure is er voor dit systeem gekozen met handhelds, headsets en beltpacks.

USB Audio:

Voor een goede audio connectie vanaf bv een laptop naar het geluidssyteem hebben wij een (link) PCUSB van Whirlwind geplaatst. Deze geluidskaart met gebalanceerde LR uitgangen hebben geen drivers nodig en worden dus door elke laptop als een geluidskaart herkend.

Over de auteur

Michel Aandewiel is eigenaar en oprichter van "Music and Productions" (2010). Dagelijks is hij nog actief op diverse events en installatie werkzaamheden. AV, muziek en food zijn zijn grote passies.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht 

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een Evenement waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen. Wij helpen u graag verder!

Lees verder..