"MusicandProductions" Installeert geluid voor restaurant "No Rules"

"MusicandProductions" Installeert geluid voor restaurant "No Rules" 
dinsdag 23 juni 2020 door Michel Aandewiel

Een van onze laatste installatie klussen voordat alles op slot ging in Maart 2020: "No Rules".

Een unieke zaak in het hart van Amsterdam wat zeker een bezoek waard is. De uitstraling, inrichting, service en niet te vergeten de kaart zijn uitmuntend. Het team wat hierachter zit; Jacob Jan Boersma icm Unlimited label is een gouden combinatie.

Voor de algehele verbouwing hing er een systeem van het merk "Master". Het was aanelkaar geknoopt met 4 zonemixers en zwaar underpowered met versterkers. De speakers hebben we opnieuw gebruikt, de versterkers vernieuwd en alles draait op een nieuw 12x12 soundmanagement van Symetrix; de Prism 12x12. De bediening achter de barren daar zijn 2x een Symetrix Arc 2-e voor gebruikt.

Ook hebben we er weer 4 subwoofers bijgeplaatst wat het geluidssyteem helemaal afmaakt.

Geluid is onze passie en het is natuurlijk altijd erg fijn om zo'n systeem met wat aanpassingen weer helemaal naar niveau te tillen.

Over de auteur

Michel Aandewiel is eigenaar en oprichter van "Music and Productions" (2010). Dagelijks is hij nog actief op diverse events en installatie werkzaamheden. AV, muziek en food zijn zijn grote passies.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht 

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een Evenement waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen. Wij helpen u graag verder!

Lees verder..