The Roast Room

"Music And Productions" heeft onlangs het de geluidsinstallatie voltooid voor het nieuwe en prachtige restaurant "The Roast Room" te Amsterdam. Dit restaurant beschikt over 2 verdiepingen en 2 buiten terrassen waar de luidsprekers hangen. Dit hebben wij opgedeeld in 7 aparte zones welke worden aangestuurd middels een soundmanagement systeem van Symetrix. Het Symetrix systeem is te bedienen middels een ipad of een smartphone.

De gehele geluidsinstallatie bestaat uit meer dan 30 speakers verdeeld over de gehele locatie. Binnen is gekozen voor een mooie hifi speaker de: EAW UB12. Een fantastisch mooi klinkend speaker voor dit formaart. De buitenterrasen; EAW SMS2.6 en voor de toiletten hebben we de EAW SMS2.4 gebruikt.

Omdat "The Roast Room" met geheel eigen kleuren werken hebben wij op verzoek alle speakers met bijbehorende beugels in hun eigen kleur laten spuiten.

Alle speakers worden aangestuurd door Lab Gruppen versterkers; Lab gruppen IPD2400 en de Lab gruppen E12:2

Wij wensen The Roast Room heel veel plezier toe met deze nieuwe geluidsinstallatie.

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een Evenement waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen. Wij helpen u graag verder!

Lees verder..