Vis aan de Schelde

In  "Vis ad Schelde" was het tijd voor een complete update van het geluidssysteem in dit restaurant naast het Rai terrein in Amsterdam. Dit hebben wij uitgevoerd met achtergrondspeakers van EAW; de SMS2.4 in de kleur wit.

Om de speakers aan te sturen heben we een versterker van Lab Gruppen geplaats uit de nieuwe Lucia series. Deze versterker voldoet aan al onze eisen. Het is namelijk uitgerust met de nieuwste technologie waardoor het zeer zuinig is in energieverbruik (zet zichzelf uit na 20 minuten geen signaal), klein van formaat en uitgerust met een DSP (digital signal processing).

Mede door de DSP van de Lucia versterker kunnen we het systeem goed laten klinken middels de EQ functie en de levensduur garanderen middels de limiter functie. Deze functies zijn allemaal zeer goed aan te passen als je de versterker aansluit op een laptop middels mini usb. Ook een groot voordeel van de DSP functie is dat er veel geld wordt bespaard op hardware zoals de eerder genoemde EQ's en limiters.

Ook deze configuratie heeft een vaste plek gekregen bij ons in de showroom tegenwoordig. Wij informeren u graag wat de mogelijkheden zijn.

Wij feliciteren restaurant Vis aan de Schelde met deze nieuwe installatie! 

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een Evenement waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen. Wij helpen u graag verder!

Lees verder..