Over ons

In 2009 heeft Michel Aandewiel (1974) "Music and Productions" (MaP) opgericht. Hiervoor werkte Michel in de horeca waar hij verschillende functies heeft bekleed na zijn studie aan de Hotelschool Amsterdam.

Buiten de horeca zijn evenementen en muziek zijn grote passie. Daarom heeft Michel in 2008  besloten zich te laten omscholen tot (studio) technicus en heeft na het afronden van deze opleiding is "Music and Productions' opgericht.

Sindsdien heeft Michel zich en zijn bedrijf ontwikkeld tot een all round av bedrijf wat zich voornamelijk richt op de zakelijke markt en particuliere evenementen.

Naast de verhuur verkoopt en installeert M.a.P.  geluid, beeld en lichtsystemen voornamelijk in zijn oude werkomgeving de horeca. Op de portfolio pagina staan meerdere installatie projecten om een een idee te krijgen wat Michel en zijn team naast de verhuur met passie uitvoert.

Michel en zijn team staan u graag te woord om uw wensen voor evenementen en/of installatie vraagstukken door te spreken. Dit kan op afspraak.

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een Evenement waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen. Wij helpen u graag verder!

Lees verder..